REZULTATI S PODROČJA FIZIKE– Osnovna šola Franceta Bevka Ljubljana

2021/22:

……….

2020/21:

…………….

2019/20:

…………….

2018/19:

Tekmovanje iz fizike poteka na treh nivojih za učence osmih in devetih razredov. Šolskega tekmovanja, ki je potekalo 6. februarja 2019, se je udeležilo 24 učencev. Bronasto priznanje je osvojilo  9 učencev:

8. RAZRED: Tine Hotimir Jamnik, Liza Knez, Miha Kosanc, Lenart Peternel, Neja Raspet, Martin Šprogar Perko in Klara Vranović

9. RAZRED: Luka Urbanč in Ariela Medved

Na področno tekmovanje, ki je potekalo 15. marca na OŠ Dravlje,  se je uvrstilo 8 učencev: Tine Hotimir Jamnik, Liza Knez, Miha Kosanc, Lenart Peternel, Neja Raspet in Klara Vranović iz 8.razrda ter Luka Urbanč in Ariela Medved iz 9.razreda.

Srebrno priznanje so osvojili:  Miha KOSANC, Klara VRANOVIČ, Liza KNEZ in Lenart PETERNEL iz 8. razreda ter Luka URBANČ iz 9. razreda.

Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo.

Vodja tekmovanja: Ladislava Ježek Narobe

2017/18:

SREBRNO STEFANOVO PRIZNANJE ZA USPEH NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU IZ FIZIKE je prejel Klemen Klopčič iz 9.a.

2016/17:

Tekmovanje iz fizike poteka na treh nivojih za učence osmih in devetih razredov. Šolskega tekmovanja, ki je potekalo 9. februarja se je udeležilo 29 učencev.

Na državno tekmovanje, ki je bilo 8. aprila na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, se je uvrstila Urša Mati Djuraki. Na zahtevnem tekmovanju, ki je sestavljeno iz praktičnega in teoretičnega dela in traja  tri ure,  se je Urša odrezala izvrstno in osvojila zlato priznanje ter tretjo nagrado. Več o tem pa TUKAJ.

2015/16:

Tekmovanje iz fizike poteka na treh nivojih za učence osmih in devetih razredov. Šolskega tekmovanja, ki je potekalo 3. februarja 2016 se je udeležilo 26 učencev. Na področno tekmovanje, ki je potekalo 18. marca na OŠ Dravlje se je uvrstilo 5 učencev, na državno tekmovanje, ki je bilo 9. aprila na Pedagoški fakulteti v Ljubljani se je uvrstila Urša Mati Djuraki. Več o tem pa TUKAJ.

Na državno tekmovanje iz fizike, ki je bilo 9. aprila na Pedagoški fakulteti v Ljubljani se je uvrstila učenka 8.b Urša Mati Djuraki. Na zahtevnem tekmovanju, ki je sestavljeno iz praktičnega in teoretičnega dela in traja  tri ure,  se je Urša odrezala izvrstno in osvojila zlato priznanje.

Čestitamo!

Vodja tekmovanj: Ladislava Ježek Narobe

(Skupno 532 obiskov, današnjih obiskov 1)